Välkommen till BK ARKOS !

Vi är en medelstor bowlingklubb från Åkeshov i Stockholm. Vi spelar i division 3,  Östra Svealand och har legat i denna division i några år nu. Vi är ca. 15 aktiva medlemmar i klubben för tillfället. Vi tränar på Onsdagar varje vecka mellan 20.00-21.30, följt av matcher nästan varje helg höst & vår med några veckors uppehåll under Jul & Nyår, även uppehåll under sommaren.

Klubben bildades år 1994 och har sedan dess utvecklats. Anders Frisell, Karl-Erik Andersson, Rolf Hörnfeldt, Roger Wilhelmsson och Stefan Ström har varit med sedan starten och spelar fortfarande för klubben. Under åren har en del spelare slutat men vi har samtidigt fått in nya glada bowlare i laget!

BK Arkos söker alltid bowlare som vill ansluta sig till klubben! Är du en bowlare som står utan klubb? Tveka inte att ta kontakt med oss, vi har planer på att expandera klubben och behöver fler spelare som kan tillföra klubben med resultat och personlig energi! eller du kanske rent av vill byta klubb? Tveka då inte att skicka in en ansökan till oss, du kan även gå ner personligen i bowlinghallen på Onsdagar under våran träningstid och snacka med oss. Har du övriga frågor och funderingar är du välkommen att kontakta oss här.

/BK ARKOS

 

Sponsorer